CNP Marfin Ζωής

H CNP Marfin Ζωής είναι η Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής του Ομίλου CNP Laiki Insurance Holdings, στην Ελλάδα. 
Την 1η Ιανουαρίου του 2009, η CNP Assurances  S.A απέκτησε το 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου της CNP Laiki Insurance Holdings Ltd, της μητρικής εταιρίας όλων των ασφαλιστικών εταιριών του Ομίλου Λαϊκής σε Κύπρο και Ελλάδα. Η CNP Assurances S.A, με ηγετική θέση στη Γαλλία και εμπειρία άνω των 150 ετών στις ασφαλίσεις προσώπων έχει παρουσία σε 13 χώρες μέσω στρατηγικών συνεργασιών για την προώθηση των προϊόντων της κυρίως με τραπεζικά ιδρύματα ή τα τοπικά ταχυδρομεία.
Το 2011 η CNP Assurances S.A παρουσίασε συνολικά ασφάλιστρα ύψους €30 δισεκατομμυρίων και κέρδη €872 εκατομμύρια. Ο Όμιλος της Λαϊκής παρουσίασε συνολικά ασφάλιστρα €210 εκατομμύρια σημειώνοντας αύξηση 3,7% συγκριτικά με τα αποτελέσματα του 2010, με το 40% των συνολικών ασφαλίστρων να προέρχεται από προϊόντα αποταμίευσης, τα οποία σημείωσαν 6% άνοδο κατά το 2011.
Βασικός στόχος της στρατηγικής αυτής συμμαχίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του Ομίλου της Λαϊκής στον ασφαλιστικό τομέα, η περαιτέρω εδραίωση της ηγετικής θέσης του Ομίλου Λαϊκής στην Κύπρο και η διεκδίκηση με δυναμισμό του μεριδίου που του αναλογεί σε πωλήσεις τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα.
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες της CNP Assurances S.A, η CNP Marfin Ζωής προσφέρει ένα πλήρες φάσμα από καινοτόμα προϊόντα, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, που έχουν σκοπό την πλήρη κάλυψη των σύγχρονων ασφαλιστικών αναγκών τους, καλύπτοντας κινδύνους:
-Ζωής
-Υγείας
-Ανικανότητας
Επίσης, η CNP Marfin Ζωής στηρίζει τους οικονομικούς σχεδιασμούς:
-Αποταμίευσης
-Σύνταξης
Στόχος της CNP Marfin Ζωής  είναι να συνεχίσει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που προσδίδουν αξία στη σχέση με τους πελάτες , επιδιώκοντας τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με διάρκεια.
Μέσω του Δικτύου καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου,  η CNP Marfin Ζωής προσφέρει το  πρόγραμμα ασφάλισης ζωής & ανικανότητας στους πελάτες καταναλωτικών δανείων.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
+30 210 3734444