Η εταιρεία

 Post Insurance

Η Post Insurance Brokerage, Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009 από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και τα ΕΛΤΑ, δύο κορυφαίους Ελληνικούς Οργανισμούς με διαχρονική πορεία, άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ελληνική Κοινωνία και Οικονομία, οι οποίοι διακρίνονται για τις αρχές και την αφοσίωσή τους σε υψηλές διαχρονικές αξίες όπως η αξιοπιστία, το ήθος, η ειλικρίνεια, η εμπιστοσύνη, η εμπειρία και η υψηλή κοινωνική ευαισθησία.

Σκοπός της Post Insurance, είναι να υπηρετήσει με αφοσίωση τις αρχές και τις αξίες των μετόχων της, μέσα από τον σχεδιασμό, τη δημιουργία και τη διάθεση μίας πλήρους γκάμας κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων, τόσο στον κλάδο Ζωής όσο και στον κλάδο των Γενικών ασφαλίσεων, σε συνεργασία με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες, με μοναδικό γνώμονα την πληρέστερη και αρτιότερη ασφαλιστική κάλυψη των πραγματικών ασφαλιστικών αναγκών των πελατών, ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Η Post Insurance αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία του έμψυχου δυναμικού  της, στοχεύει αταλάντευτα, στην δημιουργία και την προσφορά ποιοτικών ασφαλιστικών προιόντων με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους και την παροχή  υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, που προσδίδουν διαχρονική αξία στην σχέση με τους πελάτες της. Η Post Insurance  επενδύει στους πελάτες, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με διάρκεια που δεν σταματούν στη πώληση, αλλά συνεχίζονται κυρίως μετά από αυτή.  

Σήμερα, η οικογένεια προϊόντων “Post”, της Post Insurance αποτελείται από τα ασφαλιστικά προγράμματα:

ενώ διευρύνεται ποιοτικά, δημιουργώντας σταδιακά μία από πληρέστερες γκάμες ασφαλιστικών προιόντων της Ελληνικής Αγοράς.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα της Post Insurance διατίθενται από όλα τα καταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, καθώς και επιλεγμένα καταστήματα των ΕΛΤΑ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στόχος της εταιρείας είναι το δίκτυο εξυπηρέτησης  να ανέλθει σταδιακά σε περισσότερα από 1000 καταστήματα, αριθμός που αποτελεί και το συνολικό δίκτυο καταστημάτων των δύο οργανισμών και ένα από τα ισχυρότερα δίκτυα πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων πανελλαδικά, για την βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλη την επικράτεια. Σημειώνεται ότι, το δίκτυο καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, συμπεριλαμβάνονται ήδη και τα 80 καταστήματα της πρώην T Bank. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο οργανισμοί απασχολούν συνολικά περισσότερους από 12.500 εργαζόμενους, με διασπορά σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Απλά και Σίγουρα!
Με την εγγύηση και την σιγουριά της Post Insurance, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και των ΕΛΤΑ.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
+30 210 3734444